Footbalance medical tukipohjalliset

 

Ratkaisu vaikeisiin jalkaongelmiin

 

Footbalance Medical-pisteessä suoritetaan alaraaja-analyysi, jolla testataan jalkaterän, nilkan, polven ja lonkan liikeradat. Samalla tarkastetaan nivelsiteiden tuki- ja lihasvoima sekä alaraajojen ja selän yhteistoiminta. Tehdyn analyysin perusteella fysioterapeutti saa tarpeelliset tiedot alaraajojen ongelmista ja voi näin muotoilla asiakkaan omiin tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopivat pohjalliset.

 

Pohjalliset muotoillaan jalan ollessa suorassa asennossa. Lisäksi niihin rakennetaan tarpeen mukaan pehmusteet ja yksilölliset kiilaukset ohjaamaan alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. Hoito-ohjelma saattaa sisältää myös manuaalista käsittelyä, erilaisia kivunhoitoja sekä yksilöllisen kuntoutus- ja seurantaohjelman.

 

 

Footbalance Medical tarjoaa luotettavan, nopean ja edullisen tavan tehdä asiakkaalle yksilöllinen alaraaja-analyysi ja sen perusteella muotoillut pohjalliset. Muotoiluyksikkömme mahdollistaa nopean pohjallisten muotoilun suoraan asiakkaan jalan mukaan, ilman aikaavievää mallin ottoa. Istuvuus tarkistetaan heti pohjallisten teon yhteydessä ja asiakas saa pohjalliset heti käyttöön.

 

Patentoitu dynaaminen ydin pitää jalan lihakset aktiivisina. Pohjallisemme ennemminkin aktivoivat kuin passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa ja tehostavat hoidon vaikutusta.

 

Tarjolla on useita pohjallisia eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää lisäksi erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joilla voit nopeasti ja tarkasti viimeistellä pohjallisen jokaisen potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Oireiden lieventyessä voi olla tarpeellista vähentää pohjallisen jäykkyyttä. Nopean muotoilutekniikan ansiosta voi tarvittaessa tehdä helposti uuden pohjallisen kevyemmällä tuella.