top of page

PhysioTouch

 

PhysioTouch hoito on Suomessa kehitetty lääkinnällinen, alipaineeseen perustuva hoitomenetelmä. PhysioTouch-hoitomenetelmä on hoitoja tehostava ja monipuolistava vaihtoehto sekä uusi ulottuvuus fysioterapian moniin jo tiedossa oleviin eri osa-alueisiin sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin. 

 

PhysioTouch – alipainehoidolla venytetään faskia- ja kudosrakenteita. Hoidon vaikutuksesta aineenvaihdunta ja lymfakierto aktivoituvat. Hoitomenetelmä venyttää kudoksen eri kerroksia mahdollistaen faskiakäsittelyt, lihaksia rentouttavan hoidon ja kivun vähenemisen. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa nopeuttaen haitallisten partikkeleiden poistumista elimistöstä. PhysioTouch-hoidon tulokset ovat mitattavissa välittömästi hoidon jälkeen potilaan kiputuntemuksia kartoittavalla VAS-asteikolla sekä ympärysmittojen ja liikelaajuuksien mittaamisella.

 

Hoitomenetelmä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin hoitoihin. PhysioTouch-hoitomenetelmän vaikutusmekanismi perustuu alipaineen vaikutuksiin kudoksissa. Lymfakierto ja verenkierto saadaan aktivoitua, jolloin paranemisprosessi pääsee käynnistymään tehokkaasti. Hoidon ansiosta turvotus ja kipu vähenevät ja liikelaajuus normalisoituu.

 

Hoitomenetelmää käytetään leikkausten ja vammojen jälkeisten turvotusten hoitoon sekä arpien ja fibroosin hoitoon. Menetelmällä voidaan myös poistaa lihasjännitystä ja hoitaa esimerkiksi kroonisia tulehduksia sekä palauttaa lihaksia rasituksesta.

 

 

PhysioTouch- hoidon jälkeen tulee nauttia runsaasti vettä. PhysioTouch-hoitoa antavat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat saaneet koulutuksen laitteen käyttöön.

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page